понедељак, 23. септембар 2019.

Nedeljni horoskop za period od 23.septembra do 30.septembra...





Ove nedelje na zvezdanom nebu:

23.septembar 09:51: Sunce ulazi u Vagu (jesen)
24.septembar 23:00: Merkur sekstil Jupiter
25.septembar 21:19: Venera kvadrat Saturn
27.septembar 01:51: Merkur kvadrat Pluton
28.septembar 20:26: Mlad Mesec u Vagi 5°
29.septembar 01:40: Venera sekstil Jupiter






Jesen je stigla Dunjo moja :), jutros u 09:51 CET ovde kod nas, tamo daleko na drugoj strani sveta (južna hemisfera) stiglo je proleće - Sunce je prešlo u Vagu!!! 
Obdanica će trajati 12 sati i devet minuta, a noć 11 sati i 51 minut. 
Na dan jesenje ravnodnevice, obdanica i noć nisu jednake dužine, jer Zemlja poseduje atmosferu, koja prividno uzdiže Sunce iznad horizonta.

Sunce u Vagi (tranzitno)



★Tu u Vagi Sunce su sačekali Merkur i Venera. Kreće i vladavina Vage!!!
Sunce će narednih mesec dana tranzitirati kroz Vagu do 23.oktobra, kroz vašu kuću/kuće u Vagi i ta oblast života biće ona u kojoj ćete želeti i težiti da zasijate!!! Sunce će "probuditi" ovu oblast!!!


★U subotu će se sresti u konjukciji Sunce i Mesec u Vagi na 5° - Mlad Mesec i još jedan u nizu novi početak i novi Mesečev ciklus je pred nama!!!
U vreme Mladog Meseca - konjukcija Sunca i Meseca na 5°, RxKiron u Ovnu 3° će biti preko puta (opozicija)!!! Merkur i Venera u kvadratima sa Saturnom, RxJMČ i RxPlutonom ali i u sekstilima sa Jupiterom!!! Mars u Devici je u trigonu sa RxPlutonom....Jupiter i Neptun su u kvadratu!!!
Dakle ne tako jednostavna priča u vezi novog početka!!!



Merkur i Venera su jedan pored drugog (konjukcija) i ove nedelje. Biće u konjukciji (dozvoljen orbis delovanja) tokom cele nedelje, samo će se povećavati razdaljina (stepeni) između njih!
Smenjivaće se aspekti tokom cele nedelje Merkura i Venere sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom.
I Merkur i Venera biće u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu, ali i u kvadratima sa Saturnom. Sa RxPlutonom u Jarcu ove nedelje Merkur u kvadratu.....Venera sledeće nedelje 01.oktobra!!!
Merkur i Venera su u Vagi, energiji odnosa, veza, partnerstva, ugovora, odnosa sa javnošću...U energiji koja voli da meri, odmerava i koja teži harmoniji i balansu....


Sekstili (60°)...
U utorak Merkur u sekstilu sa Jupiterom u nedelju Venera u sekstilu sa Jupiterom....planetom sreće, ekspanzije, blagostanja.....Dakle, reči, komunikacija, informacije....(Merkur) i emocije, ljubav, lepota, kreativnost, odnosi, novac....(Venera) u energiji saradnje sa Jupiterom...Lepe energije od početka do kraja nedelje!!! Ovo su energije koje nude pomoć kod nekih neharmoničnih aspakata!!!

Kvadrati (90°)...
U sredu Venera u kvadratu sa Saturnom u Jarcu, nešto teža energja...još teža jer je Venera vladar Vage, energije koja vlada narednih mesec dana... U petak Merkur u kvadratu sa RxPlutonom u Jarcu....Dakle, i Merkur i Venera tokom cele nedelje u kvadratima....Sve je krenulo juče....i nastavlja se u ovoj nedelji....Sa jedne strane je energija vazduha - Vaga sa druge strane je energija zemlje - Jarca. Ove energije su u sukobu (kvadrat), pri čemu Jarac nudi čvrsto tlo Vagi....ali ona ima neki drugi plan...odatle i sukob!!!
Saturn je ovde kao neki vid prepreke....neki zamišljeni kamen na vašem putu koji treba ili skloniti ili ćete ga zaobići....Neko neće uraditi ništa eć će se povući pred tim kamenom (sve ovo figurativno naravno). Mesečevi Čvorovi su tu da "ponude" raskrsnicu i put kojim ćete ići. Pluton je ovde energija koja nudi suštinske promene...možda na teži način (kvadrat).
Naravno da sve ovo zavisi i od vaših natalnih horoskopa....i aspekata koje će Merkur i Venera praviti sa vašim natalnim planetama!!!

Promene...
Ove nedelje su moguće neke veće ili manje promene u našim ljubavnim, emotivnim ali i drugim odnosima koje imamo - Vaga!!! Čekaju nas i jako lepi momenti - sekstili sa Jupiterom ali i nešto teži momenti - kvadrati sa Saturnom/RxPlutonom (koji su takođe kao i Merkur i Venera u konjukciji)!!! Moram da spomenem i Mesečeve Čvorove koji su takođe aktuelni!!!
Mlad Mesec u Vagi donosi takođe promene kroz mogućnost novog početka!!!


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)


O svim aspektima više:
Zvezde u septembru 2019.


OVAN: 
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 7.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 7.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!!
Ove nedelje Venera u Vagi 7.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 10.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaši odnosi, partnerstvo i vaša karijera. Problemi u vezama, brakovima, ali i u poslovnom svetu....oko položaja, statusa. Problemi u vezama zbog karijere....
Ove nedelje Merkur u Vagi 7.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 10.kuća uneće nemir, nervozu u vašu komunikaciju i generalno i posebno u vezi karijere...Možda je vreme da menjate nešto u vezi komunikacije u karijeri posebno sa autoritetima!!!
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 9.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 7.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost....možda i neko putovanje. Svakako dobre energije koje mogu da poprave vaše odnose, veze, partnerstva...
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 7.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 1.kuća, nagoveštavaju neki problem lične prirode nešto u vezi samopoštovanja. Mlad Mesec je u opoziciji sa vašim znakom, i možda ćete biti u situaciji da birate strane, pokušajte da to ne radite, već nađite ravnotežu!
Vama je 7.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 10.kućom!!! Jupiter iz 9.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje!!!

BIK:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 6.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 6.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!!
Ove nedelje Venera u Vagi 6.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 9.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje i vaše misli, raspoloženje, obrazovanje, inostranstvo, zakon, pravda, moral...Ovo su i ljubavni ali i poslovni, finansijski problemi. Mogući i problemi sa zdravljem i navikama posebno ako ima emotivnog nezadovoljstva.
Ove nedelje Merkur u Vagi 6.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 9.kuća uneće nemir, nervozu u vašu komunikaciju pre svega onu poslovnu. Mogući su problemi i sa putovanjima, obrazovanjem, zakonom (neke kazne)...Možda je vreme da menjate nešto u vezi vaših stavova, ideala, pogleda na svet i okolinu. Izbegnite opsesije, manipulacije i sl.
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 8.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 6.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost....posebno ako ste spremni da nešto suštinski promenite u svom svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju. Svakako dobre energije koje mogu da se nađu u kriznim situacijama, da pomognu da se regenerišete i transformišete kroz neki vid meditiranja.
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 6.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 12.kuća, nagoveštavaju neki problem oko nečega što skrivate ili ste svesno ili nesvesno potisnuli. Prvo to da rešite a onda novi početak. Mlad Mesec je u inkonjukciji sa vašim znakom, znači potrebno vam je prilagođavanje, jer će sledeći Mlad Mesec biti u opoziciji sa vašim znakom!
Vama je 6.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 9.kućom!!! Jupiter iz 8.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje!!!

BLIZANCI:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 5.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 5.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!!
Ove nedelje Venera u Vagi 5.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 8.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaš emotivni, ljubavni život, uživanje, zabava, deca i vaš intimni život, tkz. tuđ novac i podrška. Ovde je moguć i neki kraj i novi početak, mada sve zavisi i od vašeg ličnog horoskopa. Pokušajte da izbegnete svađu.
Ove nedelje Merkur u Vagi 5.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 8.kuća uneće nemir, nervozu u vašu ljubavnu komunikaciju pre svega. Ovo je poprilično napeta energija koja gura u svađu, teške reči. Ako je moguće suzdržite se neko vreme.
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 7.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 5.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost...u partnerskim odnosima, dužim vezama i brakovima. 
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 5.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 11.kuća, nagoveštavaju neki iznenadni problem oko nečega iz prošlosti što vas je bolelo ili ranilo. Prvo to rešite a onda krenite napred. Mlad Mesec je u trigonu sa vašim znakom, iskoristite ovu pozitivnu energiju!!!
Vama je 5.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 8.kućom!!! Jupiter iz 7.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje!

RAK:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 4.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 4.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!!
Ove nedelje Venera u Vagi 4.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 7.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaš porodični život i vaš partnerski život. Neki zastoj, hladnoća u porodičnom i partnerskom životu. Moguća je i neka tuga i neko povlačenje i osećanje nevoljenosti!
Ove nedelje Merkur u Vagi 4.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 7.kuća uneće nemir, nervozu u vašu porodičnu i partnersku komunikaciju. Teške reči, pokušaj manipulacije, razni strahovi, opsesije koje povlače raspravu i svađe. Pokušajte da se suzdržite.
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 6.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 4.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost...kroz neke navike, posao, uređenje doma, druženje sa porodicom i sl. Drugim rečima izlaz je u radu.
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 4.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 10.kuća, nagoveštavaju neki iznenadni problem oko vaše karijere, položaja, statusa....odnosa sa autoritetima i roditeljima. Rešite to pre nego što krenete dalje. Mlad Mesec je u kvadratu sa vašim znakom i možete očekivati više napetosti i više akcije oko novog početka!
Vama je 4.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 7.kućom!!! Jupiter iz 6.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje!


LAV:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 3.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 3.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!!
Ove nedelje Venera u Vagi 3.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 6.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaše misli, komunikacja, najbliža okolina i vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje...Pre svega čuvajte svoje psihofizičko zdravlje.
Ove nedelje Merkur u Vagi 3.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 6.kuća uneće nemir, nervozu u vašu komunikaciju generalno a onda i u poslovnu. Pokušajte da se suzdržite jer ovde mogu da padnu teške reči koje se teško mogu povući.
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 5.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 3.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost...emocije, ljubav, uživanje, odmor, hobi, decu. Komunicirajte više sa ljudima prema kojima gajite neke emocije.
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 3.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 9.kuća, nagoveštavaju neki problem sa vašim mislima, raspoloženjem, idealima, putovanjem, moralom, zakonom, pravdom. Neka istina iz prošlosti može biti aktuelna. Tek kada to rešite krenite napred. Mlad Mesec je u sekstilu sa vašim znakom, iskoristite ovu povoljnu energiju!
Vama je 3.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 6.kućom!!! Jupiter iz 5.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje!

DEVICA:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 2.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 2.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!!
Ove nedelje Venera u Vagi 2.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 5.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i vaš emotivni život, uživanje, zabava, deca...Problemi sa novcem, ličnom zaradom. Strah zbog novca. Nesigurnost i nedostatak samopozdanja....kroz to emotivni problemi, problemi sa decom....
Ove nedelje Merkur u Vagi 2.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 5.kuća uneće nemir, nervozu u vašu emotivnu komunikaciju, komunikaciju sa vama dragim ljudima. A sve povezano sa nekim novcem i materijalnim stvarima.
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 4.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 2.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost...kroz dom, porodicu, porodične odnose. Vaš dom je vaša i emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost. Možda je vreme za poklone ili uređenje kuće.
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 2.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 8.kuća, nagoveštavaju neki problem sa intimom, strašću...Neki krizni momenti opet oko nekog novca, posebno oko onog zajedničkog ali i tkz tuđeg (pozajmice, krediti...i sl.). Prvo rešite to, možda je potreban i neki kraj da bi krenuli u novi početak. Mlad Mesec je u polusekstilu sa vašim znakom, što je dobra energija koja vas priprema za sledeći Mlad Mesec (u Škorpiji) koji će imati vrlo pozitivan uticaj na vaš znak.
Vama je 2.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 5.kućom!!! Jupiter iz 4.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje!

VAGA:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 1.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 1.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!! Ove nedelje vi Vage ste u centru nebeskih dešavanja. 
Ove nedelje Venera u Vagi 1.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 4.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vi lično i vaš dom i porodica. Moguće je da ćete osetiti neki zastoj, neku hladnoću u odnosima sa vama dragim i bliskim ljudima.
Ove nedelje Merkur u Vagi 1.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 4.kuća uneće nemir, nervozu u vaše misli, komunikaciju i generalno ali i posebno sa članovima porodice. Ovo mogu biti teške reči, pokušajte da se suzdržite, jer jeednom izgovorene reči se ne mogu vratiti. Ovo je i pokušaj manipulacije, opsesivno ponašanje...
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 3.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 1.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost... budite u pokretu u akciji, družite se, uradite nešto za sebe pre svega...Komunicirajte sa ljudima koji imaju pozitivnu energiju (izbegavajte one druge) jer tako ćete privući još pozitivnih dešavanja.
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 1.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 7.kuća, nagoveštavaju neki problem u odnosima "jedan na jedan". Neka rana iz prošlosti u partnerskom odnosu. Prvo to rešite a onda krenite dalje. Mlad Mesec je u vašem znaku (konjukcija) vi možete očekivati najintezivniji uticaj ove energije!
Vama je 1.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 4.kućom!!! Jupiter iz 3.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje! Činjenica da su planete tri planete u vašem znaku, da je Mlad Mesec u vašem znaku izdvaja vas na neki način od ostalih znakova!!!

ŠKORPIJA:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 12.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 12.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!! Ovo je period u kome se vi zapravo pripremate za ulazak Sunca u vaš znak!
Ove nedelje Venera u Vagi 12.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 3.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaša podsvest, tajne, skriveno i vaša komunikacija, odnos sa bliskim ljudima. Problemi mogu da budu zbog neke tajne, zbog nečega što ne želite da se sazna!
Ove nedelje Merkur u Vagi 12.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 3.kuća uneće nemir, nervozu u vaše misli, komunikaciju, posebno će biti ugrožene neke tajne i vaše i tajne drugih ljudi. Pokušajte da se suzdržite. Ovo su potencijalno vrlo neprijatne situacije.
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 2.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 12.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost... posebno ako učinite neko dobro delo, jer dobro se dobrim vraća. Dobra energija za meditiranje, povlačenje radi punjenja baterija. Ovo je dobra energija za novac ali onaj novac koji je skriven.
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 12.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 6.kuća, nagoveštavaju neki problem u vezi navika, posla, zdravlja. Ovo je neki nerešeni problem iz prošlosti. Prvo to rešite pa onda krenite dalje. Dobro osmislite neke stvari koje ćete kasnije realizovati. Mlad Mesec je u polusektilu sa vašim znakom, što je samo uvod u sledeći Mlad Mesec koji će se dogoditi u vašem znaku!
Vama je 12.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 3.kućom!!! Jupiter iz 2.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje!

STRELAC:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 11.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 11.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!! Ovo je period u kome se vi zapravo pripremate za ulazak Sunca u vaš znak!
Ove nedelje Venera u Vagi 11.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 2.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaš društveni život, socijalnost i vaša emotivna i materijalna sigurnost. Iznenadni troškovi. Problemi na relaciji prijatelji - novac.
Ove nedelje Merkur u Vagi 11.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 2.kuća uneće nemir, nervozu u vaše misli, komunikaciju, oko novca, zarade. Teška komunikacija i teške reči u prijateljskim odnosima. Pokušaj nečije manipulacije. Opsesivne misli zbog materijalnih prilika.
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 1.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 11.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost... neke iznenadne pozitivne vesti i događaje. Jupiter je u vašem znaku ćete to osetiti više od ostalih. Iznenadne lepe vesti, susreti, prijateljstva, ljubavi....
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 11.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 5.kuća, nagoveštavaju neki problem na relaciji primanje i davanje ljubavi. Neka emotivna rana iz prošlosti. Prvo rešite to, onda krenite dalje! Mlad Mesec je u sekstilu sa vašim znakom, iskoristite tu energiju!
Vama je 11.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 2.kućom!!! Jupiter iz 1.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje!

JARAC:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 10.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 10.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!! Ovo je period u kome se vi zapravo pripremate za ulazak Sunca u vaš znak!
Ove nedelje Venera u Vagi 10.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 1.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaša karijera, položaj, status, odnos sa autoritetima, roditeljima i vas lično. Ovo je i neki zastoj, prepreka...Strpljen spašen je savet za vas.
Ove nedelje Merkur u Vagi 10.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 1.kuća uneće nemir, nervozu u vaše misli, komunikaciju, i generalnu i posebno u karijeri. Problemi sa autoritetima. Pokušajte da se suzdržite, ne morate baš sve da izgovorite što mislite. Teške reči, opsesivne misli....pokušaj nametanja moći...manipulacija!
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 12.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 10.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost... negde u nekoj osami, povlačenju, negde gde volite da boravite daleko od očiju javnosti. Ovo su pozitivni događaji u karijeri ali nešto što se krije makar zbog onog "da ne čuje zlo"!
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 10.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 4.kuća, nagoveštavaju neki problem nešto nerešeno u vezi porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvai što bi moglo da utiče na vašu karijeru. Rešite to onda krenite dalje! Mlad Mesec je u kvadratu sa vašim znakom i moguća je nervoza i napetost i možda više akcije i aktivnosti....
Vama je 10.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 1.kućom!!! Jupiter iz 12.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje! To što su Saturn i Pluton u vašem znaku donosi intezitet u nekim dešavanjima ove nedelje!


VODOLIJA:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 9.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 9.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!! Ovo je period u kome se vi zapravo pripremate za ulazak Sunca u vaš znak!
Ove nedelje Venera u Vagi 9.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 12.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaš pogled na svet, ideali, moral, zakon, pravda, obrazovanje, putovanje i vaša podsvest, tajne, ono što skirivate...Budite oprezni sa tajnama posebno tajnama ljubavne prirode. Neke tajne veze su sada u prvom planu ili ulazite u neki tajni odnos. Ljubavi na daljinu teže funkcionišu sa ovom energijom. Problemi sa novcem iz inostranstva, kazne...i sl.
Ove nedelje Merkur u Vagi 9.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 12.kuća uneće nemir, nervozu u vaše misli, komunikaciju, posebno ako imate neke tajne. Ovde tajne ne žele da budu tajne. Ovo su i opsesije, paranoje...pa se pričuvajte! 
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 11.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 9.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost... ovo je iznenadna sreća, ono kada ste se najmanje nadali dogodiće se nešto lepo. Iznenadno putovanje, iznenadni susreti, iznenadne ljubavi...
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 9.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 3.kuća, nagoveštavaju neki problem sa vašim mislima, sa vašom komunikacijom generalno sa ljudima ali i posebno sa ljudima sa kojima ste u nekom odnosu. Prvo rešite taj probem a onda krenite u novi početak....Kakve su vam misli takav vam je i život! Mlad Mesec je u trigonu sa vašim znakom, iskoristite tu pozitivnu energiju.
Vama je 9.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 12.kućom!!! Jupiter iz 11.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje! 

RIBE:
Ove nedelje planete u Vagi u vašoj 8.kući ulaskom Sunca u Vagu i u ovu kuću nagoveštavaju intezivna dešavanja u ovoj oblasti vašeg života. Sunce će tranzitirati kroz vašu 8.kuću u narednih mesec dana i to je oblast u kojoj ćete želeti da zasijate!!! Ovo je period u kome se vi zapravo pripremate za ulazak Sunca u vaš znak!
Ove nedelje Venera u Vagi 8.kuća u kvadratu sa Saturnom u Jarcu 11.kuća nagovestiće neki problem na relaciji vaša intima, strast, tkz tuđ novac i podrška, krizne situacije i vaš društveni i socijalni život. Ovde su moguća razna neprijatna iznenađenja i u ljubavnim i u prijateljskim odnosima. Mogućnost i prekida nekog odnosa.
Ove nedelje Merkur u Vagi 8.kuća u kvadratu sa RxPlutonom 11.kuća uneće nemir, nervozu u vaše misli, komunikaciju, iznenadne loše vesti, informacije. Budite oprezni, suzdržite se koliko god je to moguće. Ovo su teške reči koje se ne mogu povući.
Da pomogne tu je Jupiter u Strelcu u 10.kući u sekstilu sa Merkurom i Venerom u Vagi iz 8.kuće, ovo su energije koje vam mogu doneti dobro, optimistično raspoloženje, sreću, radost...ona je negde u vašoj profesiji, radu, karijeri...Ovo su neke lepe suštinske promene.
Mlad Mesec i novi početak u Vagi u vašoj 8.kući, opozicija sa RxKironom u Ovnu 2.kuća, nagoveštavaju neki problem u vezi vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Neka vrsta nesigurnosti...problem sa samopoštovanjem. Rešite to....pokušajte da napravite neku suštinsku promenu, tek tada ćete lakše krenuti napred u neki novi početak! Mlad Mesec je u inkonjukciji sa vašim znakom, i potrebno vam je prilagođavanje za period koji dolazi a to je Mlad Mesec u Škorpiji. Ta energija će biti povoljna za vas.
Vama je 8.kuća ove nedelje dominantna, a ova oblast života u prvom planu, zajedno sa vašom 11.kućom!!! Jupiter iz 10.kuće vam šalje pozitivne vibracije i nudi energiju pomoći ove nedelje!

1 коментар:

  1. Prije sam vas veoma rado citala ali u poslednje vrijeme nazalost ne dopadaju mi se vasi postovi. Mnogo je copy-paste- a, a i nekako kao da vise ne pisete sa ljubavlju. Bilo bi bolje da pisete rijedje ali kvalitetnije.kao da ne uoblicite lijepo tekst pa sve nekako s brda s dola pa i ako nije izgleda dosta pesimisticno..
    Pozdrav!
    Jelena

    ОдговориИзбриши