петак, 11. децембар 2015.

"Uvek gađaj Mesec. Čak i ako promašiš, završićeš među zvezdama"... Mlad Mesec u Strelcu....

Danas na nebu:
(11.Decembar)

Danas dva egzaktna aspekta: u 2:30am CET Mars u Vagi u opoziciji sa RxUranom u Ovnu, u 7:13am CET trigon Venere u Škorpiji sa Neptunom u Ribama...
Pisala sam ranije o ovim aspektima nekoliko puta i o T-Kvadratu koji je ovih dana (6.Decembra) aktuelan, koji je i danas aktuelan: Mars i Uran u opoziciji, Mars i Uran u kvadratu sa Plutonom!!!


Sve ovo gde su Mars, Uran i Pluton u glavnim ulogama događa se u vreme Venerinog trigona sa Neptunom. Jedna uzavrela atmosfera, napeta, nervozna, eksplozivna (T-Kvadrat) pomešana sa jednim aspektom saradnje, opuštanja....maštanja!!!

"Pošalji mi jastuk na kome sanjaš"...


Juče je Merkur prešao u ozbiljnu i odgovornu energiju Jarca...U sve će se "umešati" realnost, realizam, "hladna glava". Merkur bez aspekata trenutno, uskoro će i on biti u trigonu sa Neptunom u Ribama...i eto prilike da svoje snove sanjamo na javi...


"Šta bi dao da si na mom mjestu"


I nije ovde kraj kada su današnji aspekti u pitanju. Danas u 11:29am CET egzaktna konjukcija Meseca i Sunca na 19* Strelca - Mlad Mesec u Strelcu i novi početak!!!


Od poznatih sa Mladim Mesecom u Strelcu pronašla sam jedino Lakija Lučijana :)). 
Njega smatraju ocem organizovanog kriminala. Laki je imao: Mars, Sunce, Saturn, Mesec i Merkur u Strelcu!!! Sunce na 2*, Mesec na 3* Strelca dakle rođen je na Mlad Mesec u Strelcu!!! Inače Pluton i Neptun su mu u konjukciji u Blizancima...Merkur u Strelcu u opoziciji sa Plutonom u Blizancima!!! 
Koliko samo planeta u vatrenom znaku (Strelac), ostale su u vazdušnim (Vaga i Blizanac), i samo jedna u vodenom znaku (Škorpija). Interesantno!!!
Od svih glumaca koji su glumili njegov lik najbolji mi je Endi Garsija (Sunce i Merkur u Ovnu, Mesec u Biku, Venera u Blizancima i Mars u Jarcu :))
Laki :))



Energija Mladog Meseca u Strelcu...
Energija novog početka, optimizma, entuzijazma, avanturizma... Energija koja nam pruža mogućnost širenja vidika, veru, nadu i nove vizije...Kuća u kojoj vam se nalazi ova konjukcija ili Mlad Mesec objasniće vam više...gde uglavnom možete očekivati neki novi početak ili neku novu energiju! Pogledajte i kojim kućama vladaju Sunce (Lav) i Mesec (Rak) i te kuće će biti na neki način povezane sa dešavanjima. Ja sam pogledala i zadovoljna sam :))). 
Ovaj Mlad Mesec se dešava u vreme egzaktnih aspekata o kojima sam već pisala. Ima još aspekata koji nisu egzaktni ali su još uvek u dozvoljenom orbisu delovanja: Sunce (i Mesec) je i dalje u trigonu sa RxUranom u Ovnu, Sunce (i Mesec) je u kvadratu sa Jupiterom u Devici (egzaktno 14.Decembra)...Jupiter je vladar Strelca i bitan je za ovu priču. Ovde ovaj kvadrat Mladog Meseca (Sunce i Mesec) sa Jupiterom nagoveštavaju neko preterivanje. Sa jedne strane je Uran koji podržava novi početak u formi nekog oslobađanja, u formi originalnosti... sa druge strane je Jupiter koji preuveličava, preteruje...ništa strašno ako umete da se kontrolišete!
Ovaj Mlad Mesec će nešto više osetiti Strelčevi, Blizanci (opozicija), Device i Ribe (kvadrat) i svi vi koji imate neke planete na oko 19* ovih znakova. 



:))

Нема коментара:

Постави коментар