уторак, 25. децембар 2012.

Kaži mi gde ti je Mars....znaću kakva ti je energija :-)

 Mars od sutra u Vodoliji....

Mars - bog rata u rimskoj mitologiji... muški princip, princip energije i borbe. Mars je planeta akcije pre svega. Sam po sebi Mars nije loša planeta, ali energija koju on nosi može da se pretvori u nešto loše u nasilje, agresiju, destruktivnost. Sa energijom Marsa može se ili stvarati ili rušiti, sve zavisi kako se energija troši, gde se u kom znaku pre svega se Mars nalazi, i koje aspekte pravi ili šta provocira tu energiju da bude konstruktivna ili destruktivna. Da li ste više spremni za rad i neku konstruktivnu akciju ili ste nervozni, svađalački raspoloženi uglavnom zavisi i od tranzitnog Marsa i njegovog položaja.  Mars je posebno bitan u ženskom horoskopu jer opisuje partnere - tip muškarca. Kod žena način na koji ispoljava svoju strast... Kod oba pola to je PRINCIP ŽELJE!!! Sve na temu (ili većinu stvari) sexa možemo videti iz položaja Marsa (i u natalnom i u tranzitima). Ali Mars će pokazati i vrstu posla kojim se bavimo i sve ili gotovo sve što nas u nekom trenutku ili periodu interesuje vezano za posao. On će pokazati i naš odnos prema ocu, braći, muškarcima generalno... Kuća u kojoj se Mars nalazi pokazaće gde su izazovi i gde trošite energiju....gde je ta energija najjača i najdominantnija. Kakva će ta energija biti zavisi i od aspekata.


Mars ulazi u Vodoliju....
Mars će od 26.Decembra u 1:49am CET ući u znak Vodolije... energija slobode!!! Energija iznenađenja, promena...Ljutnja i bes koji nisu trajni... To su i grupe ljutih (besnih) ljudi, okupljanje ljudi koji su nezadovoljni nečim, seksualna eksperimentisanja... Mars ovde dobija posebnu energiju gde je intelekt u prvom planu, ideje i ideali su ispred strasti... Sa ovakvim Marsom manje se brinemo i borimo za sebe više za druge, za prijatelje i neke grupe... Ovaj Mars voli da eksperimentiše i problemima pristupa na drugačiji način nego što bi se to na prvi pogled očekivalo od njega... Mars je ovde sa ovom energijom hrabar, neprilagodljiv, esplozivan... Očas posla može da eksplodira a sve zahvaljujući Uranu koji vlada ovim znakom (Vodolija). Nema mira ovaj Mars. Rizik mu je jako blizak...U vreme ovog tranzita mnogi od nas će biti zainteresovani za neki oblik tehnike, elektroniku, vazduhoplovstvo :-). Dok Mars bude prolazio ovim znakom više ćemo biti okrenuti društvu, druženju, nekim grupama.... tu će se najviše trošiti energija, porodični život bar kada je ovaj Mars u pitanju nije opcija... Više se bori za interese grupe. Žene dok traje ovaj tranzit bićete zainteresovane za ekscentrične muškarce, avanturiste, koji ili se bave ili su zainteresovani za neke tehničke stvari i nauke...možda se pojavi i neki stranac :-).
Generalno sa ovakvim Marsom mi ćemo biti TIMSKI igrači...manje zainteresovani za lične stvari!!! ***Već su stigli i dolazi još praznika tako da ovakav Mars trenutno i nije loš...naprotiv. Setite se svih onih koji su ugroženi, koji nemaju dovoljno.... a vaše malo nekom može da bude PUNO!!!
Mars će u Vodoliji boraviti do 2.Februara 2013.


DANAS NA NEBU:

Pre nego Mars promeni znak, Sunce u Jarcu će danas praviti egzaktni kvadrat sa Uranom iz Ovna...PAZITE da vam danas ne iskoči neki "osigurač"... Moguća je neka eksplozija, neka nervoza... pripazite sa ovom energijom danas!!! Ako osetite da NEKO ili NEŠTO guši vašu slobodu može da bude vrlo nezgodno i po vas i po one oko vas...:-). Posebno obratite pažnju na prijatelje (Uran) i vaš odnos sa njima, mogao bi da bude eksplozivan.... Ako ima rutine u vašim životima ovo je odličan momenat da na nezgodan način izletite iz nje...Sa ovim aspektom OČEKUTE NEOČEKIVANO!!! Pripazite u svakom slučaju!!! Danas je dan za BUNTOVNIKE!!! Danas bi mogle da se dogode iznenadne prepreke za ostvarenje planova, može doći do manjih nazadovanja, mogao bi i da se dogodi iznenadan nesklad u ljubavnom životu. Rekoh vam ili nisam ovo je VIŠAK ENERGIJE...pripazite šta ćete sa njom! 

Mesec u Blizancima....
Mesec je danas u Blizancima, biće uglavnom lepo aspektovan...Mesec će danas biti društven, željan komunikacije, druženja, priče, razgovora...Sa njim i vi takvi, ali i radoznali, svestrani..., malo uznemireni zbog svega toga, promenljivog raspoloženja, mentalno aktivni...Više od jedne aktivnosti u toku dana...Mesec u konjukciji sa Jupiterom... lepo raspoloženje, osećanje sreće, manje pogodnosti u toku dana... Mesec u sekstilu sa Uranom... pojačano emocionalno uzbuđenje, razna iznenađenja, neobična iskustva.... i Mesec u kvadratu sa Neptunom...malo magle, iluzija, samozavaravanja..






♫ SOMETHING STUPID

Robbie Williams & Nicole Kidman ♫ 

 

1 коментар:

  1. Danas se osecam kao da sam potpuno luda... Zaista nisam istrosila svu energiju... Glupav dan za Vodolije...

    ОдговориИзбриши