недеља, 27. новембар 2022.

Na dan Sunca o opozicijama planeta u Strelcu sa RMarsom u Blizancima i o kvadratu sa RNeptunom u Ribama....


Moto dana:
"Sve će proći, samo će istina ostati"

Zvezdani(n) zapis 3660
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Strelcu na 5°07’

U Strelcu su i Merkur i Venera!
Preko puta njih je RMars u Blizancima!
RNeputun je u Ribama!
Ovako postavljeni između njih vlada napetost!

Napetost između Merkura i RMarsa kulminiraće 29.novembra!
☆Ja sam ovaj aspekt nazvala - Bes prođe, reči ostaju...

Kulminacija Venere i RMars dogodiće se 01.decembra, Sunca i RMarsa 08.decembra!

☆Opoziciju Venere i Marsa nazvala sam - Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere.
Poslednji put smo imali ovu opoziciju pre dve godine 09.novembra između Venere u Vagi i RMarsa u Ovnu. Opoziciju Venere i Marsa uglavnom imamo na oko dve godine! Ovaj aspekt može i da se nazove - Vodite ljubav a ne rat! Ovo su prilično napeti žensko - muški odnosi, ali sve na relaciji Strelac/Blizanci. Bliski odnosi nasuprot onima tamo negde! 
Ukratko: Imajte na umu da ne morate uvek biti u pravu, budite u harmoniji i sami sa sobom ali i sa drugima! Koliko je to moguće kod ovog napetog tranzita!
Ako se kojim slučajem dogodi neki sukob, neko razdvajanje, raskid...onda ćete znati da to i nije bila ljubav...ili je bila ali da je više nema!

☆Opoziciju Sunca i Marsa nazvala sam - Ko će biti nervozan
I ovaj aspekt imamo na oko dve godine. Poslednji put smo ga imali 14.oktobra 2020. Sunce u Vagi i RMars u Ovnu! Ovaj aspekt može i da se nazove - Pažljivo i mudro birajte svoje bitke! Ovo je ujedno i savet kod ovog tranzita!

U sve ovo umešan je i RNeptun u Ribama.
Kvadrat između Merkura i RNeptuna dogodiće se 02.decembra 
Kvadrat između Venere i Neptuna dogodiće se 04.decembra (Neptun stacioniran direktno)
Kvadrat između Sunca i Neptuna dogodiće se 14.decembra (Neptun direktan)

"Bolje je da istina boli, nego da laž teši"

Neptunove zamke...
Neptun ovde u neharmoničnim aspektima šalje pogrešne signale, konfuziju, obmane, laži, prevare...i razočarenja! Tu su obavezno i one Neptunovske ružičaste naočari!

Neptun nas ovde može odvesti putem ignorisanja stvari i problema. Sa ovakvim Neptunom ubedimo sebe recimo: da finansijska situacija i nije tako loša kako izgleda, neki ljubavni odnos u kome i nismo naročito srećni, može nam izgledati da je baš onakav kakav nam treba i kakav želimo! Ovo su samo neke od zamki Neptuna. On nas lako može uvesti u poricanje. Međutim bez Neptuna nema mašte, intuicije, duhovnosti, ideala, verovanja... Uvek postoji izlaz, medalja uvek ima dve strane, svaka planeta, svaki uticaj nam uvek nudi dva puta, mi biramo put! 



Između 29.novembra i 14.decembra - T-kvadrat


Dakle, ove planete Sunce, Merkur i Venera u Strelcu (vatra) - RMars u Blizancima (vazduh) i Neptun u Ribama (voda) će u nekom trenutku praviti konfiguraciju - T-kvadrat!!!

Budite oprezni...
Sunce, Merkur i Venera u Strelcu su u potrazi za istinom i životniim smislom...i mi sa njima...Mars je u Blizancima ali retrogradan...pa je poprilično nervozan i u akcijama i u komunikaciji...I tu je Neptun sa svim svojim zamkama, retrogradan do 04.decembra....Mogao bi ovaj period kraja novembra i početak decembra (ali i duže) da bude nezgodan. Laži, obmane, iskrivljena ogledala, manjak energije a višak besa, nervoze, agresije!


Pesma dana:



Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар