петак, 6. јул 2018.

Moj Meseče a gde si ti....Poslednja Mesečeva Četvrt....


Poslednja Mesečeva Četvrt.....
Jutros u 09:50 CET...
Sunce u Raku, Mesec u Ovnu na 14°Kažu da je to energija krize...mali zastoj na putu ka Mladom Mesecu u Raku (i delimično pomračenje Sunca) i novom početku - novom Mesečevom ciklusu!!!
Kažu :)) i da je bolje u vreme poslednje četvrti bolje završavati stare poslove nego započinjati nove...
Priroda je takava u vreme Punog Meseca prošle nedelje Mesec je bio ispunjen svetlošću, simbolično je svima bilo osvetljeno ono bitno u našim životima (u tom trenutku), onda su usledili neki događaji, danas je Poslednja Mesečeva Četvrt sve manje je svetlosti i idemo ka sledećoj nedelji i Mladom Mesecu u Raku...


Sve je u ciklusima...
I tako će biti zaokružen jedan ciklus poslednji Mlad Mesec bio je u Blizancima na 22° 13.juna, Prva Četvrt 20.juna, Pun Mesec u Jarcu 28.juna, Poslednja Četvrt danas, i Mlad Mesec u Raku 12.jula!!!
I onda novi ciklus:



Poslednja Mesečeva Četvrt astrološki je kvadrat između Sunca i Meseca, ovaj na 14°
Neka kriza (kvadrat) je vrlo moguća, kriza u kojoj su duša (Mesec) i volja (Sunce) u sukobu (kvadrat)!!! Sukob između onog što želimo i što nam je potrebno. Javlja se unutrašnji sukob i neravnoteža između onog što želi duša (Mesec) i onog što želi volja (Sunce). 
Ovo se dešava nedelju dana posle Punog Meseca u Jarcu i nedelju dana pre Mladog Meseca u Raku i predstavlja neki zastoj, krizu... Neka situacija, neko psihološko stanje pred energiju Novog početka - Mlad Mesec! 
Sa Punim Mesecom se nešto završilo, sa novim Mladim Mesecom nova šansa za novi početak...u sredini eto danas Poslednja Mesečeva Četvrt....
Nešto više će uticati na: Rakove, Ovnove, Jarčeve i Vage i na sve nas koji imamo neke planete na oko 14° ovih znakova!!!


Večeras (20:54 CET) Mesec u kvadratu sa RxPlutonom u Jarcu...još nervoze....burna noć!!!
  • Sutra 07.jula u 20:37: Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 11° Lava
  • Prekosutra 08.jula u 16:41: Sunce trigon Neptun...i priča o Velikom Vodenom Trigonu! Namam puno vremena da postavljam linkove....vratite se malo unazad (tekstovi)....
Petak je...Venerin dan...
Venera je u Lavu na 25°...bez aspekata
Sunce vladar Lava je u Velikom Vodenom Trigonu....
Uživajte!!!



Moj mjeseče, evo pada veče, a gdje si ti...


Нема коментара:

Постави коментар